Steffen Retterholt (35) fra Søgne var blant de 10 spillerne som var igjen under poker-NMs hovedturnering på Oslofjord Convention Center mandag.

Med et utgangspunkt for åttendeplass før finalerunden, endte Retterholt opp med femteplassen. Han ble derfor ikke den første til å vinne NM-tittelen under Main Event to ganger i denne omgang.

– Overordnet er jeg ganske fornøyd med femteplassen. Men når jeg var på finalebordet begynte jeg jo å få troa etterhvert. Det hang jo litt høyt å vinne NM Main Event to ganger, forklarer Retterholt, og fortsetter:

– Den hånden jeg røyk ut på har jeg spilt med en million ganger før. Sånn er jo poker, og dessverre holdt ikke kortene denne gangen.

Retterholt sier at han har all intensjoner om å stille i NM igjen til neste år.

– Det skal jeg jo absolutt prøve på. Det var en kjempefin opplevelse, og selv om det ikke ble NM-tittelen var det utrolig gøy, avslutter han.

Retterholt hadde en chipcount på 8.425.000 tilgjengelig før finalen, noe som plasserte han på åttendeplass. Foto: Alin Ivanov

Begynte finalen på åttendeplass

Før finalen hadde Retterholt en chipcount på 8.425.000 tilgjengelig, noe som plasserte han på åttendeplass.

– Jeg føler selv at jeg har et stykke igjen før jeg ser lyset i tunnelen i dag. Men det kan jo snu fort. Men det er uansett svært gøy å kunne være den tidligere vinneren som står best til på bordet, sa Steffen Retterholt før finalerunden.

Høyeste chipcount var det Aksel Berg Hansen som hadde, med sine 50.625.000. Han holdt ledelsen helt ut, og gikk seirende hjem som norgesmester og en prisutdeling på 1,295 millioner kroner.