Politiet stoppet tre kjenninger i begynnelsen av 20-årene, sjåføren

hadde ikke førerkort og er mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Det

var en av flere saker politiet melder om fra helgens politilogg.

Lørdag kveld stoppet politiet en bil da de kjente igjen en person som tilhører et kriminelt miljø. Han forsøkte først å kjøre fra politiet men stoppet etter en stund da politiet fulgte etter bilen. Mannen i 20-årene fra Søgne hadde ikke gyldig førerkort og politiet fant også mindre mengder narkotika, han er nå mistenkt for å kjøre i ruset tilstand. De to passasjerene er løslatt etter å ha blitt avhørt, men ssøgnemannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling.

- Han har vært litt "aktiv" i det siste, så politiet forsøker å få mannen fremstilt for varetekstfengsling, sier Jahn Ove Thorsen ved lensmannskontoret.

Stakk av-ble innhentet

En 35 år gammel mann fra Søgne stakk til skogs etter at politiet forsøkte å stoppe bilen han kjørte natt til mandag. Mannen ble innhentet av politiet og det viste seg at bilen var stjålet i Mandal for en stund tilbake.Mannen ble satt i arresten og avhørt. Det er enda usikkert hva som skjer med mannen.

- Politiets jurister vil se på mannens rulleblad før de bestemmer seg for hvilke konsekvenser forholdet får, sier politioverbetjent jahn Ove Thorsen.

Slossing

Politiet fikk melding om slossing på Dear Pub lørdag kveld. Betjeningen hadde problemer med fire ungdommer som laget bråk og oppførte seg truende. Politiet kom aldri til stedet da de måtte prioritere å ha mannskap på nattbussen fra og til Søgne. Puben har opplyst at de vil anmelde saken, men politiet har foreløpig ikke sett noe til anmeldelsen.

Sprakk leppa

Det var slossing ved Hydro Texaco-stasjonen ved Rosseland natt til lørdag. En av de involverte fikk sprukket leppe og blødde kraftig. Politiet har navnene på de to slosskjempene, og overlater det til partene om de vil anmelde det.

Ulovlig kjøring

En 16 år gammel gutt ble stoppet på en ATV firehjuling i Songdalen fredag kveld. Gutten hadde ikke lov til å kjøre sykkelen, og kan vente seg en bot, eventuelt en sperrefrist på sertifikat, opplyser politiet.

Innbrudd

Politiet fikk melding om innbrudd i bil i Stokkelandåsen. Et vindu var knust på bilen, men politiet vet enda ikke hva som er stjålet.

Tyveri

Elektromarkedet på Klepland melder om tyveri av bærbar datamaskin i sin butikk lørdag formiddag. Tyvene skal ha fått med seg en bærbar Packard Bell-maskin ut fra butikken. Der forsvant de i en lys, sølvfarget bil. Det skal ha vært to menn og en kvinne med sigaøynerlignende utseende ifølge de butikkansatte. Politiet har ikke noen andre beskrivelser, og er avhengig av tips og observasjoner fra publikum gjort i og utenfor Expert lørdag cirka klokken 1330.

Ellers melder politiet at det gikk rimelig greit for seg på søgnebussen i helgen. Politi og natteravn var med på avganger til og fra Søgne.

- Det er gledelig at folk oppfører seg på bussen, og "barnevaktene" melder om en relativ rolig helg på bussen, sier Jahn Ove Thorsen.