Onsdagskonserten i Mandal er blitt populær også utenfor byens grenser. Søgnefolk tar gjerne turen på onsdagskveldene om sommeren for å oppleve stemning og musikk.

Birgitte Knutsen er en av stamgjestene.

– Jeg drar dit først og fremst på grunn av bandet, de er så utrolig dyktige. Og ikke minst lager de liv, sier Knutsen som gleder seg til kveldens konsert.

Hun synes også at stemningen i Mandal er upåklagelig.

– Det er intimt, samtidig som det er mye festglade mennesker, og så treffer man alltid søgnefolk, smiler hun.

I tillegg til konserten i kveld, blir det også konsert neste onsdag, mens sesongen avsluttes med konsert på lørdagen når det er Skalldyrfestival i Mandal.

Det er 11. året Onsdagsbandet er i Mandal.

Isabell Dåstøl (lead vokal) forteller at de er opphavet til slike konserter.

– Det er vi som er originalen. Han som har vært med og startet torsdagskonsert i Kristiansand var lærling her når vi begynte, smiler det energiske bandmedlemmet. Gjennom konserten er hun å finne ute blant publikum, på bord og fontene. Stemningen stiger utover kveldstimene, mens bandet som for øvrig består av Rune Frodesen (gitar), Kristen Dybesland (Keyboard), Kjell Ivar Løvslett (bass), Tomas Haven (trommer), John Roger Sørbøe (lead vokal) og Charlotte Bredesen og Inger Marie Lohne (korister), får folk til å synge så det runger i Hesteroa i Mandal.

Isabell Dåstøl, John Roger Sørbøe og koristene Charlotte Bredesen og Inger Marie Lohne skapte sammen med resten av bandet stor stemning sist onsdag.