Slik så E39 ut torsdag morgen. En god del slaps og sleipt føre. Foto: Malin Helen Jørgensen

LINDESNESREGIONEN: — Det ringer fra alle kanter med misfornøyde folk. Vi er klar over at det er mye slaps på veiene, men jeg kan love at vi jobber på spreng for å ta det unna. Mandal kommune har sju stykker ute nå, i tillegg til ti kontraktører, sier Oddvar Johannessen i Mandal kommune onsdag formiddag.

— Det klages så fort det kommer 10-15 centimeter. Jeg må be folk være tålmodige, vi skal prøve å få unna alt slapset før frosten kommer i kveld, sier han

Overvåker E 39

— Jeg følger med på kamera som overvåker E39, og der ser jeg svart vei. Så snør det litt, og så kommer brøytebilen og tar det vekk igjen. Men det kan til tider være litt slaps på veien noen plasser, opplyser trafikkoperatør Tone Borgersen i Statensvegvesen.

Onsdag morgen laver snøen ned i Lindesnesregionen. Det var godt med slaps på E39 i morgentimene, men Borgersen forsikrer om at salt- og brøytebiler jobber på spreng med å gjøre veiene trygge og framkommelige.

Ingen problemer

Ifølge Borgersen er forholdene på veiene greie. Vegtrafikksentralen har ikke mottatt noen meldinger på trafikale problemer i regionen.

— Det er ventet at nedbøren skal avta utover dagen, så i dag blir det nok ikke så galt på veiene. Men det er klart at det er vinterveier enkelte steder, fortsetter trafikkoperatøren.