Torsdag 19. oktober ble de nominerte til prisen for årets ildsjel offentliggjort. Volleyballtrener i Søgne volleyballklubb, Olav Eieland, er blant de fem nominerte, det melder Fædrelandsvennen.

Årets Idrettsgalla Sør går av stabelen 4. november i Aquarama. Det er en jury bestående av medlemmer fra Los, Vest-Agder Idrettskrets og Fædrelandsvennen som har plukket ut de fem finalistene blant de nominerte. Eieland vil konkurrere om den gjeve prisen sammen med Morten Ryen, Arild Vehus, Rune Eikeland og Arne Holte.

– Vi har funnet fram til fem kjempeflotte kandidater, der vi både har spredning i alder og type idretter, sier organisasjonssjef i Vest-Agder Idrettskrets til Fvn. Det var til sammen 16 nominasjoner til prisen.

Eieland er nominert til prisen på bakgrunn va hans gode arbeid for volleyballmiljøet i Søgne.

– For Olav er det ikke resultater, men det sosiale som står i sentrum, og han har en egen evne til å ta seg av dem som faller litt utenfor. Han er verdens blideste mann som alltid har tid til barna, sier Beril Biland Lohne til avisen. Eieland trener samtlige guttelag i klubben i tillegg til å være spillende trener for 3. divisjonslaget i Søgne.

Fram til mandag 30. okober vil det være mulig å stemme på din favoritt til å vinne Folkets Ildsjelpris. Mer om hvordan du stemmer finner du her.