Tradisjonen tro stilte Søgne G13 med flere lag i Sørlandsbadet Cup i Lyngdal. I et flott innendørs fotball anlegg, spilte Søgne gode kamper og sikret to 4.plasser.

- Etter å ha slått sammen lagene fra de ulike skolene i høst, er det veldig verdifullt å få spille fotballkamper for guttene så tidlig som mulig. Hallen i Lyngdal er et flott sted å øve seg på å bli bedre spillere. Videre er det et sosialt aspekt for guttene å bli bedre kjent med hverandre, sier hovedtrener for G13 Jørn Lauvsland til Budstikka.

Søgne stilte med tre lag. Ett toppet lag på nivå 1 og to jevne lag på nivå 2. Både lag 1 og lag 2 tok seg direkte til semifinale, men tapte knepent på hjørnespark og sudden death. Lag 3 spilte plasseringskamper, hvor laget til slutt endte på syvende plass etter 3-1 seier i siste kamp.

I bronsefinalene ble knepent 1-0 tap for Søgne 2 som tok en imponerende 4.plass. Søgne 1 spilte en forrykende bronsefinale mot Lyngdal, men tapte 2-1 etter scoring i sluttsekundene. Nok en litt sur 4.plass.

- Jeg synes innsatsen til spillerne har vært formidabel i gjennom hele turneringen. Vi ser at vi fortsatt må jobbe med pasningskvalitet og bevegelse, men det skal vi gjøre gjennom vinteren og våren, sier en godt fornøyd Lauvsland.

Se bildeserie sendt inn av Glenn Ivar Tønnessen.