– Vi er nå i planleggingsstadiet med sonderinger rundt det matfaglige. Det er ikke realistisk med oppstart før i mai, med sikte på sommersesongen, opplyser styreleder Ariel Fåland i Bali Chili Norge AS til Lister24.

Det nystiftede selskapet har nylig fått godkjent salgsbevilling fra Lyngdal kommune, og i søknaden om dette opplyste Fåland at intensjonen med selskapet er salg/catering av asiatisk mat, herunder vårruller, grillspyd, wok osv. Der heter det også at salg av drikke, og andre kioskvarer/sesongvarer vil kunne forekomme.

Det er i lokalene til den tidligere Shell-stasjonen i Kirkeveien selskapet skal starte opp. Nylig ble det blåst liv i drivstoffpumpene ved etableringen av Best Express Lyngdal. Nå skal altså resten også tas i bruk igjen.

– Det vil bli gjort oppgraderinger knyttet til kjøkken for å tilfredsstille egne krav. Det er igangsatt dialog med Mattilsynet, informerer Fåland.

Daglig leder for Bali Chili Norge AS blir John F. Sipayung, som nylig besto etablererprøven.

– Åpningstidene er ikke spikret. Vi ligger ikke helt i sentrum, og baserer oss hovedsakelig på cateringvirksomhet samt take away. Noe nattsted blir det garantert ikke med det første, forteller Fåland.

Han sier det har vært jobbet i kulissene i en hel stund med prosjektet, med en større smakstesting i fjor sommer.

– Det kom mye konstruktivt ut av dette. Vi ønsker å være en enkel og god cateringpartner å forholde seg til, med bedriftsavtaler og selskaper som satsningsområde. Det som er bra med prosjektet er at man har med personer som virkelig brenner for faget og det de gjør. Der ligger suksessfaktoren, mener styrelederen.