Politiet i Agder etterforsker ennå trusselsituasjonen i et boligområde på Gimlekollen i Kristiansand mandag kveld. Ingen er pågrepet.

– Vi fikk melding i 20-tiden mandag om hendelsen på Gimlekollen og rykket ut til stedet. Det ble gjennomført søk etter mulig gjerningsperson utover kvelden, uten positivt resultat, sier politifullmektig Endre Waldal til NTB tirsdag formiddag.

Bevæpnet politi lette mandag kveld etter en person etter en trusselsituasjon i et boligområde på Gimlekollen. Det ble også gjort tekniske og taktiske etterforskningsskritt.

– Vi ser alvorlig på hendelsen, og den får prioritet hos politiet, sier Waldal, som sier at politiet foreløpig ikke kan kommentere noe rundt hendelsesforløpet, eventuelle fornærmede eller om de har noen mistenkte i saken.

– Vi er på et veldig tidlig stadium av etterforskningen, så det er lite konkret vi kan gå ut med nå. Vi jobber ennå med å få et klarere bilde av hva som er skjedd. Ingen er pågrepet, sier Waldal.

Ifølge Fvn.no. var det en mann, med det som skal ha sett ut som en pistol, som mandag kveld tok seg inn til en hybelboer i et hus på Gimlekollen. Fra hybelen skal mannen ha tatt med seg noen gjenstander.

Tirsdag formiddag var det en ny trusselsituasjon i Kristiansand-området, der politiet fortsatt jobber med å få klarhet i det som har skjedd.

(NTB)