Exbo er en privateid meglerkjede med ni kontorer på Sørlandet. Rett etter påske flytter firmaet inn hos Flekkefjord Sparebank, i bankens lokaler i Postgården i Lyngdal. På denne måten ønsker partene å dra nytte av spisskompetansen begge har, på bank og på megling.

– Flekkefjord Sparebank har et sterkt fokus på å skape gode kundeopplevelser, og har sammen med Exbo en klar ambisjon om å levere et trygt og godt tilbud til boligkjøper og selger. Samlokalisering skal sikre at de kundene som ønsker partene som bank- og meglerforbindelse, opplever en enkel og mer effektiv prosess, skriver administrerende banksjef Jan Kåre Eie i en utsendt pressemelding.

Exbo Sørlandet er en veletablert meglerkjede etablert i 2004. Siden oppstarten har de vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet, med meglere som har lang erfaring fra bransjen.

Flekkefjord Sparebank er en selvstendig lokal sparebank som ble etablert i 1837. Siden har banken utviklet seg i takt med endringene i lokalsamfunnet, og etablert totalt fem salgskontorer i distriktet med et fullverdig tilbud til privat- og bedriftskunder.

– Felles for begge er målsetningen om å bidra til en positiv utvikling i distriktet, opplyses det i pressemeldingen.

Flekkefjæringen Kristoffer Munksgaard skal jobbe med eiendomsmeglertjenestene med base i Lyngdal, skriver avisen Agder.