Hanne Sørvaag under festivalen MINUSPLAST.

Hanne debuterte som artist i 2002 med albumet “You Know Me” under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet “Talk Of The Town” i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge, og reiste og spilte landet rundt.

Hanne Sørvaag er en låtskriver av internasjonalt kaliber. Hun har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel “Say Hello To Goodbye”. Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

– Det mest inspirerende og mystiske emnet er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart, har Sørvaag sagt om inspirasjonen til låtene hun skriver.

Hun ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, “My Heart is Yours” med Didrik Solli-Tangen for Norge og “Shine” for Georgia. Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger som låtskriver og i 2011 var hun med som både artist og låtskriver med låten “You’re Like A Melody”

Silya and the Sailors

Silya er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt over 100 konserter med bandet sitt Silya & the Sailors de siste årene. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer.

I mars slapp Silya & The Sailors sin nye EP, «Quantum Bounce», som byr på seks energiske, livsglade, sjelfulle og positive låter. EPen består av fire flunkende nye spor, samt «Bonafide Sinner» og «Where Love Resides» som ble sluppet høsten 2018. «Quantum Bounce» er en samling av låter som har en positiv og oppløftende energi. Den handler om å ikke la tøffe situasjoner knekke deg, men heller prøve å snu det om til noe positivt. Med andre ord så handler det om å gi litt faen!», forteller Silya.

VAMP

Samarbeidet med Kolbein Falkeid har vært en hjørnestein i Vamps karriere og mens bandet turnerte vinteren 2017/2018 begynte Øyvind Staveland å jobbe med diktene hans igjen. Dikt uten rim og rytme, som ikke var ment for tonesetting, men som hadde ligget der lenge som en spennende utfordring. Nå, på reise opplevdes de mer som brev. Og ”Brev” ble derfor arbeidstittel på dette nye og spennende prosjektet. I løpet av 27 år har Vamp utgitt 11 studioalbum + 2 full symfoni med Kork, 2 samleplater og 1 livealbum. Studioplatene har kommet med 2-3 års mellomrom. Nå går bandet nye veier. Blant annet forlater de Universal Music til fordel for det nyetablerte selskapet TBC Records AS, og gir for første gang ut en EP.

Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mangemåter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland

Vi får nå oppleve en sjelden samkjørt duo i Søgne gamle prestegård. Hun er etablert plateartist og scenekunstner med musikkteater-suksess i inn- og utland, sist med Begynnelse, Hellemyrsfolket og Spellemann på taket på DNS, samt turne med Statsteatret. Han har en stor popkarriere, og en forlengst etablert som en av Skandinavias største stemmer. Siste året har han turnert med sitt nyeste album, Røst, og det beste fra en tretti års lang karriere!

Pressemelding