En politijakt i Songdalen  mandag kveld endte med at en bil kjørte av veien og deretter ble påkjørt av en politibil. Ulykken ble meldt klokken 2305.

Siste melding fra Agder Politi OPS ni i morgentimene er at når det gjelder de tre personene som var i den forfulgte bilen er en i arrest, en innlagt på SSHF alvorlig skadet, men stabil. En innlagt til observasjon.

I følge fvn.no startet forfølgelsen i  Brennåsen. Ved Stupstad svingte den forfulgte bilen av og kjørte mot Øvrebø. Den kjørte kjørte så  ut av vegen. Politibilen som fulgte etter klarte ikke å stanse. Den kjørte inn i den forfulgte bilen, hvor det var tre personer. En ble sittende fastklemt, de to andre stakk av. De ble imidlertid innhentet ved hjelp av hund ikke lenge etter ulykken. Ingen fra politiet ble skadet.

Innsatsleder Frank Salvesen sier til fvn.no like etter ulykken at den tredje personen er alvorlig skadet. Han ble sendt til Sørlandet sykehus hvor det opplyses at tilstanden er alvorlig, men stabil.

På spørsmål fra Budstikkanett til Agder Politisentral tirsdag morgen, om det var lokale personer inneblandet i hendelsen,  sier operasjonsleder at de uttaler seg ikke mer i denne saken.

- Vanlig rutine etter slike hendelser er at en gruppe vurderer og går gjennom hendelsen i formiddag, og ser hva som skal gjøres videre.  Deretter er det Spesialenheten for politisaker som eventuelt har kontakt med media, sier opersjonsleder.