Tirsdag blir det tatt bort de tre som har minst stemmer i kampen om å bli årets navn.Da blir det bare to personer igjen å stemme på.

Datapollen som er brukt til avstemningen nektet å fungere da vi fjernet de tre første personene fra listen 24. november.BSnett har fått beskjed fra serviceavdelingen i Oslo at det vil bli vanskelig å få denne til å fungere igjen.

Alle dataene som lå inne før tre navn ble fjernet er riktige, men pollen er ute av drift og må erstattes med en ny. Problemet er at det ikke vites når det kan bli innstallert en ny poll som kan ta i mot dataene fra den som nå er ute av drift.

I stedet for poll har vi en SMS tjeneste der du kan stemme hvor mange ganger du ønsker. Denne tjenesten koster fem kroner per gang du legger inn din stemme.BSnett vil hver dag holde publikum orientert om hvem som leder avstemningen og hvor mange stemmer hver deltager har fått. Husk mellomrom mellom budstikka og tallet du ønsker å stemme på.

De tre som hadde færrest stemmer, og forsvant fra listen 24. november, var Floke Bredland, Reidun Johansen og Tore Ramsland.

De fem som er igjen er:1- Marius Hatlem, Njaal Birkeland og Svein Ove Langenes, 305 stemmer.2- Dag Morten Frantzen, 186 stemmer3- Tom Erik Dønnestad, 225 stemmer4- Tone Martha Sødal,   127 stemmer5- Pablina Repstad,        121 stemmer

Alle stemmene som kommer inn blir oppdatert på bsnett.no daglig på denne listen.Stemmene er oppdatert mandag 30. november klokken 09.00

For å stemme med SMS (Tjenesten koster 5 kroner)

1 Dag Morten Frantzen, send kodeord: budstikka 1 til 2105.

2 Pablina Repstad,  send kodeord: budstikka 2 til 2105.

4 Tom Erik Dønnestad, send kodeord: budstikka 4 til 2105.

6 Tone Martha Sødal, send kodeord: budstikka 6 til 2105.

8 Marius Hatlem, Njaal Birkeland og Svein Ove Langenes som har laget og satt opp Søgneskiltet på Randelsheia, send kodeord: budstikka 8 til 2105.

Les også: Over 130 sendte inn forslag

Begrunnelsene

Her er begrunnelsen som folk har gitt til de forskjellige personene som er foreslått.

• Marius Hatlem, Svein Ove Langenes Olsen og Njaal Birkeland har brukt timesvis for å lage Søgneskiltet i varig materiale.

• Dag Morten Frantzen, mannen som står i kulissene og sørger for at vi får oppsving både i sykkelklubben og skiklubben i Søgne. Dette er bare noen av stikkordene for hva den mannen får gjennomført.

• Tom Erik Dønnestad. Nomineres for sin store jobb for Søgne Røde Kors Hjelpekorps

• Tone Martha Sødal. I år er det Tone Martha Sødal sin tur til å vinne denne prisen. Tone Martha har i år utmerket seg ved flere anledninger men den innsatsen hun har gjort som leder av kommunalt foreldreutvalg har vært uvurderlig med hensyn til den tragiske hendelsen vi hadde tidligere i år. Hun er også ansiktet bak bry-deg prosjektet og primus motor for foredraget til Erik Thorstvedt tidligere i november. Pluss masse annet.

• Pablina Repstad. Fordi hun hver dag vil at vi skal ha et levende sentrum med handel, liv og røre.

Resultatene er oppdatert mandag 30. november med de som har sendt inn sine stemmer på SMS tjenesten.

Les også: Over 130 sendte inn forslag