På messen kan du finne alt fra tradisjonelle antikviteter, samleobjekter og jernovner til gamle musikkinstrumenter, telefoner og retrogjenstander.

privat

Antikk- og retromesse i Lindesneshallen

På jakt etter gamle skatter? Lørdag åpnes dørene til en ny og spennende antikk, retro— og samlemesse i Lindesnes.

Publisert: Publisert:
  • Evy Michaelsen Jakobsen

LINDESNES: På messen kan du finne alt fra tradisjonelle antikviteter, samleobjekter og jernovner til gamle musikkinstrumenter, telefoner og retrogjenstander.

Tidligere holdt den populære messen til i Lyngdalshallen, men er nå flyttet til Lindesneshallen. Slike messer er blitt svært populære, og det er Kanalbruket som står bak. De arrangerer og organiserer antikk— og samlemesser rundt i hele Norge.

— Vi registrerer at interessen for antikviteter og retrogjenstander brer seg, og publikummet på messene består av folk i alle aldre. Vi er som bitt av basillen, og mener det vi driver med er viktig i et kulturhistorisk perspektiv. Vi blir glade når også de yngre gleder seg over å omgi seg med ordentlig håndverk, historie og vakre gamle ting, sier personen bak arrangementet, Wenche Hellum i en pressemelding til redaksjonen.

Det kommer selgere fra hele landet.

— Vi kan blant annet nevne Øyvind Hasle som besitter kompetanse av topp kvalitet når det kommer til sølv, og han har med seg et stort og godt utvalg når han kommer til Lindesnes. Videre kommer Ingrid Øhre og Åge Pålsrud, blant bransjens mest erfarene og kunnskapsrike.

Med seg på messen har de masse samleobjekter som barbersaker, porselensfigurer og smykker. Flere selgere kommer med sølv og porselen, og du vil også finne et godt utvalg av bøker, glass, broderier og tekstiler. Det finnes leker, tobaksting, reklameskilt, bestikk og messing, rosemalte boller, retroting, kunstglass og mye mer.

— Har du en sans for unike samleobjekter, særegent design eller gjenstander med stor historisk verdi, så sett av helgen og besøk messen vår i Lindesnes. Vi håper mange finner veien til Lindesneshallen og gleder oss til et yrende liv og en flott stemning, sier Hellum.

Publisert: