- Folk er veldig i siget. Det var litt stille i starten men etter slik har det visst alltid vært, også i Udhavn teater. Nå er folk mer i siget og de siste seks foresillingene er utsolgt, vi har til og med venteliste på noen, forteller Olav Grendstad. Han viser forestillingen "You know it's Kristiansand" tre dager i uke i løpet av sommeren i skolehuset i Ny-Hellesund.

Dette er den første sesongen han har forestillinger med Undervannskjær teater.- Konseptet har jo allerede vært tilstede med Udhavn teater, men det har vært noe helt nytt som man skal få til å fungere, så jeg er veldig takknemmlig for at det har gått så bra, sier Grendstad.Han forteller at forestillingen har gått seg til i løpet av sesongen og at smådetaljene er forbedret.- Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger. Til tider har det vært overveldende. Man kommer så tett på folk, så når noen først begynner å le, kan det bli veldig morsomt, sier han og forteller at til og med han har ledd litt fra scenen av og til.

Forestillingen består av to akter med pause i midten. Da er det datteren Sofie som har stått for servering i "Sofies kafé".- Ho har kjempebra omsetning. Det virker som om folk liker det hun lager veldig godt. Tidligere hadde hun ferie i et par uker, men omsetningen steg når hun kom tilbake igjen, sier Grendstad. Han forteller at hun nylig har vært igang med å bake boller, konfekt og trøfler.