Mange av dagens medlemmer er folk som har begynt å spille igjen etter lengre opphold, på kanskje 20 år. Så du som har spilt tidligere skal ikke være redd for at du ikke får det til etter få øvelser.

Vi er i dag 35 medlemmer, men vi har ledige instrumenter klare hvis du har lyst til å prøve å spille igjen. Selv om det kanskje er flere år siden du har spilt, viser det seg at det ikke tar lang tid før du igjen behersker instrumentet. I starten vil du ikke være alene om å spille en stemme, men sitte ved siden av andre på samme stemme. Det gjør oppstartingen lettere.

Vi ønsker selvsagt også velkommen du som spiller aktivt i dag. Vi har også behov for å dekke diverse melodiske slagverk, det bør passe for en som behersker piano.

Vi har et godt sosialt miljø hvor folk trives og har et stabilt godt oppmøte på øvelser og arrangementer. Medlemmene i korpset er i alle aldre fra 18 til 73 år, og kommer fra Søgne, Songdalen og Kristiansand.

Høstens store konsert blir 13. november i hovedkirken med Benedikte Sofie Ribe og Ørjan Bruskeland som sangsolister.

Dirigent er Thor-Arne Martingsen som til daglig er trombonist i Kristiansand Symfoniorkester.

Følgende instrumenter er aktuelle i Søgne musikkorps:

C-fløyte, obo, b-klarinett, bassklarinett, alt sax, tenor sax, baryton sax, trumpet, kornet, Walthord, tenor trombone, bass trombone, baryton, tuba, strengebass, pauker, skarptromme, trommesett og klokkespill.

Møt gjerne opp på øvelsen på mandager klokken 19.00 på Prestegården, eller kontakt Thorunn Lunde, Svenn O. Pedersen, Arne Wathne, Randi Skjævesland eller Ingrid Garmann.