Linda Larsen som arbeider på lekebutikken Kozmos på Tangvall forteller at det har vært mange innom for å gjøre julehandelen.

– Det har vært veldig mange innom. Det er helst julegaver de kjøper, sier hun.

Også på Parfymeriet var det en del som kom innom.

– Det har vært en del innom. Det er god stemning, man hører barnelatter og det er alltid koselig, sier Joanne Kjekstad som også forteller at folk flest kommer innom for julegaver.

– Jeg håper folk tar seg tid til å bli med på julegrantenningen i kveld. Vi har jobbet hardt, for å få til aktiviter på Tangvall, sier hun videre og er med i styret i handelsforeningen i Søgne.

Hæla i taket hadde også flere besøkende enn på en normal fredag.

– Vi åpnet klokken åtte og jeg syntes det var rolig fra åtte til ni. Men det har vært innom litt mer en en vanlig lørdag, men ikke slik at det er kø. De fleste kommer innom for julebordsko. Det er dette vi har salg på, sier daglig leder Ragny Solveig Moltu Repstad.

Norli kunne også fortelle at de hadde godt med besøk fredag.

– Det har vært en god del innom. Vi har hatt 76 betalende kunder til nå. Det går i mye spill og nyheter av bøker, forteller daglig leder Marte Antonsen som i dag har satt inn ekstra bemanning.

– Vi har solgt for mer innen klokken 12 i dag enn i hele går, og da hadde vi oppe til 7, forteller Sara Brunton som osgå arbeider på Norli.