– Vi har vært opptatte av å utvide kulturen i Songdalen kommune. Først arrangerte vi "Rock i parken" og siden har vi hatt en konsert i fjor og en i mars i år. Nå gjentar vi suksessen i slutten av oktober, sier leder av Songdalen Blues & Rock-klubb, Ragnar Klami.

Den 21. oktober klokken 19.30 åpner dørene til den gamle gymsalen på Nodeland for OktoberRock17. OktoberRock vil være en helaften med musikk. Det er lokale artister som starter showet sammen med bluesklubbens husband, før bluesartisten Ronnie Jacobsen avslutter kvelden.

– Det er mange kvaliteter blant lokale folk. Nå inviterer vi dem til å spille sammen med husbandet. Tre ulike personer har vært med oss på øving, og det klinger knallbra. Hvis de leverer like godt på OktoberRock som på øving, så blir det en flott aften, sier Klami.

Billettene til konsertene kjøpes i døren. Arrangørene har sikret flere betalingsmuligheter både til billettene og i baren.

– Det finnes flere dyktige musikere blant oss enn det vi er klar over. OktoberRock blir en anledning til å få høre noen av disse. Det er også en ypperlig anledning for andre som kanskje har lyst til å være med, men kunne tenke seg å se hvordan det fungerer først, sier Klami. Han legger til at flere ga tilbakemelding om at arrangementet var mye gøyere enn de forventet, sist gang bluesklubben arrangerte musikkaften.

– Litt av målet er å utvide kulturbegrepet og jeg tror mange savner livemusikken. Nå håper jeg folk stiller opp og kommer og ser på, avslutter han.