Hver uke, annehver torsdag og fredag møtes ungdom på Greipstad Menighetshus for å være med på ungdomsklubben Together.

Fredag var det over femti ungdommer som hadde tatt turen innom for å spille uno, bordtennis og biljard. Eller for å omgåes venner og være med på Cake Boss aktiviteten som ble arrangert.

Henriette Skjerdal Berge, Marie F. Eldhuset, Helene Andreassen, Joakim Finsådal, Julie Martine Vestrheim, Thea Rose Eikeland, Christian Reidar Nygaard og Margrethe Layeg koste seg når de spilte uno.

- Det er veldig gøy og koselig her, sier gjengen mens de konsentrerer seg om spillet.

Marius Olsen og Martin Hegnum Johannessen hadde det gøy mens de spilte biljard mot hverandre.

- Det er veldig gøy her. Vi spiller mest biljard og ping-pong, sier det to guttene som kommer hver fredag tilbudet er.

Etter spill og snakk var det tid for Cake Boss. Dette er en aktivitet som er inspirert av et TV program der det er om å gjøre å lage den fineste kaka. Bunnene var kjøpt på forhånd, men ungdommene skulle altså pynte dem så fint de kunne.

- Det kommer nok til å bli litt søl, sier Yngvar Martin Halvorsen som er leder av ungdomsklubben før aktiviteten starter.

- Tilbudet Together har en kristen profil og målene våre er at det skal være inkluderende, sosialt, relevant, oppdatert, kult og utfordrende å komme her, fortsetter Halvorsen som også påpeker at de jobber for å utvikle ungdomsklubben dynamisk.

- Vi har også mange fra andre kulturer her. I dag er det også et par fra Birkelid mottaket som har kommet, sier Halvorsen som ønsker alle ungdomskole elever velkommen til ungdomsklubben og informerer om at det er masse spennende på plakaten fremover som diskotek, overnatting på huset, grilling og volleyball cup.

Neste uke er ungdomsklubben Together på torsdag fra 19.00 - 22.00, og uka etterpå tar det sted fredag fra 19.00 - 24.00.