Premiering: Bak fv Jone Eriksen, Sandra Fjeldsgaard, Dina Sveindal, Rakel Færevaag Bekken, Martha Vatnedal, Aya Qashua og Jaysuma Saidy Ndure. Foran fv: Lisa Haugland, Ulla Woxen Osestad, Mari Borø Een, Iben Borø Nygaard og Thea Celine Vasby.

MHI var sterkt representert på treningssamling i Otrahallen på Evje. Dette var helgens samlingspunkt for hele Agder Friidrettskrets som avslutter årets sesong med premiering for aldersklassene 10–14 år, samt en treningssamling for alle mellom 9-18 år. Trenerne og ledere i MHI Friidrett er strålende fornøyde etter årets sesong som viser at det gror godt i friidrettsmiljøet i Mandal. Under samlingen på Evje var MHI representert med ikke mindre enn 17 utøvere i alderen 9-18 år.

Slik sender du inn saker til Lokalsporten

Måtte innendørs

Dette skulle ha være en fin anledning til å vise frem det fantastiske, nye idrettsanlegget Evje har fått. Men moder vinter satte en stopper for det. Varmekabler i løpedekket kunne ikke overvinne snøen. Dermed ble alle utøverne samlet inne i Otrahallen der treningen ble ledet av Olav Magne Tveitå, med god bistand fra Norges raskeste mann, Jaysuma Saidy Ndure. Fantastisk moro å se idrettsgleden til utøverne når de får lov til å trene sammen med noen i verdenseliten.

Send inn bilder og tekst fra idrettsarrangement direkte til oss

Premiering

Etter en god økt på over to timer var det tid for premiering. Det ble delt ut premier i fire kategorier: Sprint, distanse, hopp og kast. For å kvalifisere til premie må man ha deltatt på minimum tre stevner i samme øvelsesgruppe. Totalt var det mulig og delta på 8 stevner i Kretskarusellen. Av alle deltakerne var det kun ei som har deltatt på samtlige stevner, nemlig Mari Borø Een (10 år). Hun kunne derfor smykke seg med dagens største pokal.

Utøver etter utøver ble ropt opp og fikk tildelt sine premier. Etter premieringen var ikke Jays vanskelig å be, da alle ønsket å ta bilde sammen med han, sammen med sine pokaler.

Sett i alt var det en fantastisk fin dag for friidrett. Vi gleder oss allerede til innesesongen setter i gang i januar.

Send inn bilder og tekst fra idrettsarrangement direkte til oss