mms_img-270295729.jpg Foto: Frode Rødland
mms_img125048020.jpg Foto: Frode Rødland
Østgående kjørefelt på E 39 i Fardalsbakkeble stengt en kort periode i forbindelse med ulykken. Klokken 17.58 torsdag er det manuell dirigering forbi ulykkesstedet. Foto: Petter Emil Wikøren

LINDESNES: Politiet meldte om trafikkulykke på E 39 ved Vigeland. Enslig bil inn i stolpe. Hendelsen er meldt politiet klokken 17.28. Nødetatene og luftambulanse er på veg. Luftambulansen ble tilbakekalt, etter at ambulanse på hjul fraktet personen til Sørlandets sykehus.

Operasjonsleder Magne Storaker ved Agder politidistrikt opplyser til Lindesnes at bare én person er skadet. Ifølge politiet at den mannlige sjåføren (25) er hardt skadd.

Det er en personbil på vei østover ned Fardalsbakken på E 39 som har kjørt av veien. Utforkjøringen er midt mellom tunnellovergangen og rundkjøringen i østre ende av Fardalsbakken.

Vitner forteller til Lindesnes at det er flere titalls meter meter med hjulspor i den snødekte veigrøften før bilen har brast inn i en lyktestolpe.

Klokken 17.58 har politiet igangsatt manuell dirigering av trafikken på stedet. Vitner forteller til Lindesnes at bilkøen vokste raskt i østgående felt, og strakk seg kilometeren tilbake til rundkjøringen i vestre ende av Fardalsbakken. Trafikken i vestgående felt har ikke vært spesielt påvirket av hendelsen.