Klokken 23.43 kjørte en svart MC crosser uaktsomt i Mandal. Politiet ønsket å kontrollere føreren og crosseren, men sjåføren unndro seg kontroll, skriver politiet i Agder i loggen sin.

Ellers har det vært en rekke hendelser i Agder politidistrikt natt til søndag. De fleste hendelsene knyttes til berusede menn i Kristiansand.

Ett minutt på midnatt brakte politiet i Kristiansand inn en beruset mann. Han ble anmeldt for urinering på offentlig sted i sentrum.

Klokken 00.45 pågrep politiet i Kristiansand en mann pågrepet på Hampa etter at han hadde forstyrret ro og orden på danskeferja. Mannen hadde også kommet med verbale trusler og utøvd vold mot ansatte om bord. Det ble ikke meldt om noe alvorlig personskade, ifølge politiet.

Klokken 00.49 ble to menn anmeldt for ordensforstyrrelse etter et salgsmål på på et utested i Kristiansand.

Klokken 01.10 ble UP i Arendal ferdig med en trafikkontroll på Fylkesvei 410 ved Blødekjærtunellen. Tre bilførere ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt. Sjåførene kjørte i 87, 89 og 103 km/t i 60-sonen. 15 andre fikk bøter for å ha kjørt for fort.

Klokken 01.18 bortviste politiet i Farsund en beruset mann fra et hotell etter at mannen hadde forstyrret ro og orden.

Klokken 01.20 måtte politiet i Søgne rykke ut til en privat bolig på Veddderheia. Det ble spilt høy musikk fra huset og naboenes nattero ble forstyrret. Huseier fikk pålegg om å sørge for nattero videre.

Klokken 01.22 bortviste politiet i Kristiansand en beruset mann fra sentrum for resten av natta. Mannen hadde blitt nektet adgang til et utested, og han hadde forsøkt seg på et nytt utested. Der kom han heller ikke inn, og da kranglet han med vakter på stedet.

Klokken 01.36 fikk politiet melding om at et rådyr var påkjørt på Søndeledveien i Risør. Viltnemd ble varslet.

Klokken 01.45 ble en beruset mann bortvist fra Kristiansand sentrum etter å ha kranglet med vakter på et utested.

Klokken 01.47 ble det meldt om et slagsmål på samfunnshuset i Bykle. En beruset mann ble bortvist fra stedet og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden.

Klokken 01.50 ble en mann innbrakt til politiet i Kristiansand. Mannen ble anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg etter å ha vært bortvist fra sentrum tidligere samme natt.

Klokken 02.05 ble en mann innbrakt av politiet i Arendal og anmeldt for ordensforstyrrelse. Mannen hadde vært involvert i slagsmål med en annen mann ved et utested i sentrum. På samme tid ble en beruset kvinne i Flekkefjord kjørt hjem av politiet.

Klokken 02.07 ble en beruset mann bortvist fra Kristiansand sentrum for resten av natta. Mannen oppførte seg ufint mot en annen person og forstyrret ro og orden.

Klokken 02.09 var det slagsmål mellom to menn utenfor et utested i Kristiansand sentrum. Partene forlot stedet før politiet kom til stedet.

Klokken 02.42 var det en privat fest som forstyrret naboene i Kristiansand sentrum. Politiet var i dialog med dem som hadde festen og de skrudde ned volumet.

Klokken 03.03 ble ne mann bortvist fra Arendal sentrum for resten av natta etter å knuffet på andre personer ved et serveringssted.

Klokken 03.27 fikk politiet melding om slagsmål ved Vestre Strandgate/Dronningensgate i Kristiansand. To menn hadde vært i klammeri med hverandre. Politiet var på stedet, og det var ingen alvorlige personskader. Politiet avventer eventuell anmeldelse på forholdet fra partene.

Klokken 04.34 fikk politiet i Kristiansand melding om en beruset mann som hadde lagt seg på gulvet på et serveringssted. Mannen forlot stedet før politiet ankom.

Klokken 05.03 fikk politiet melding om at det har var en fest på en privat adresse i Birkenes. Det var tømt et pulverapparat i boligen. Eier vurdere å anmelde forholdet.