Om det var regnværet eller TV-programmet "Skal vi danse" som holdt songdølene hjemme lørdag kveld, se det skal være usagt. Uansett, så hadde arrangørene i Songdalen Blues og Rock klubb fortjent et mye større publikum til arrangementet OktoberRock. For det svingte skikkelig fra scenen i den gamle gymsalen bak rådhuset på Nodeland. Flere benyttet anledningen til å teste dansefoten.

Songdalen bluesband husorkester, som består av Harald Stensland (orgel), Ragnar Klami (bass), Janerik Rislaa (trommer), Alf Ørjan Flak (gitar) og Kjetil Reithaug (gitar) innledet festkvelden. De fikk selskap av gjesteartist Mona Egeli, som ga jernet og inviterte til allsang på "Hey Jude". Publikum kvitterte med trampeklapp og stående applaus.

Deretter var det bandet Rigos med vokalisten fra Nodelandsheia, Rodrigo Poblete, sin tur, før Ronny Jacobsen med band avsluttet kvelden. Neste gang Songdalen Blues og Rock klubb inviterer til fest, bør det bli "stinn brakke", for dette er innslag som bygda vår så definitivt trenger.

- Vi har slitt og jobbet for å få dette til. Det er leit at folk ikke kjenner sin besøkelsestid, sier Klami og Rislaa i Songdalen Blues og Rock klubb. Tross "røde tall" denne kvelden har de ikke gitt opp:

- Det blir ny konsert 10. februar, lover duoen.