Anne Lill Flo Berge Søreng fra Søgne og Greipstad Sparebank kom på besøk for å levere en sjekk på 5000 kroner. Banken sponser hver kilometer som elevene går når det arrangeres joggedag på skolen, med to kroner kilometeren. Det ble 4200 kroner, men banken økte det til 5000 kroner. I tillegg hadde elevene diverse dugnad som førte til at de totalt kom opp i 7000 kroner. Det er elevrådet som bestemmer hva pengene skal gå til, og sosiallærer Snorre Aalberg fortalte at pengene allerede var sendt til årets TV-aksjon.

Berge Søreng ga skryt til elevene og fortalte dem at det er to ting som er veldig viktig. Det ene er å være flink til å spare, det andre er å gjøre dugnad slik at en kan gi til de som ikke har så mye.

Aalberg fortalte at for hver runde de gikk rundt Kvernhusvannet på joggedagen fikk de et lodd. Fredag var det tid for trekning. Bsnett var med på trekningen for de tre yngste klassene, det var mange spente ansikter og fem som ble ekstra glade.

I tillegg ble den beste gruppa kåret, her vanket det skikkelig stor sjokolademedalje for ekstra god innsats. I følge Mari og Cecilie måtte de også svare på spørsmål.

En drøy klokketime var det bare aktivitet ute på Nygård skole i dag, og mange koste seg i lekeapparater, med ball eller andre muligheter til aktivitet som finnes i skolens uteområde.

Se bildeserie