Tangvall: Lørdag 14. oktober arrangeres det høstfest på Tangvall. Festen ble for første gang holdt i fjor som et samarbeid mellom Søgne handel, 4640 Søgne og EatMoveSleep cup.

I år fortsetter samarbeidet og Ragnar Olsen i Søgne handel ser fram til en dag med mange aktiviteter på Tangvall.

– EatMoveSleep cup er ei kjempestor fotballturnering og vi vil supplere den ved å ha høstfesten. 4640 Søgne vil komme med matinnslag og gi barn mulighet til å klappe og kose med små lam, sier han.

Butikkene på Tangvall vil ha åpent fra 09.00 til 17.00 til lørdag og vil by på ulike tilbud.

– Det blir nok en del venting for de som spiller fotball, så ved å holde denne høstfesten kan de besøkende i Søgne komme til Tangvall og se litt av landbrukstradisjonen vi har her. Som en del av det har vi invitert alle med veterantraktorer til å parkere dem i gågata og på torvet på Tangvall. Vi gjorde det samme i fjor, men med nyere traktorer, og det var himla stas, sier Olsen.

Han forteller at arrangementet er en måte for Søgne å sette seg på kartet. Kanskje vil de besøkende stoppe innom på Tangvall neste gang de kjører forbi?

– Det blir en gøy dag med veldig mye folk på Tangvall til lørdag. Vi gjør vårt i butikkene for å skape stemning, og så håper vi selvfølgelig at mange stiller opp med disse gamle traktorene, avslutter Olsen.