Trenere for laget er Lene Dyrnes og Helene Gjertsen som har vært med siden laget ble startet opp for et drøyt år siden.

Laget trener hver mandag i Nodelandshallen og trenerne blir veldig fornøyde hvis flere gutter vil begynne å spille håndball.

– Kjempegøy hvis det kommer flere gutter som vil spille håndball med oss, her er alle hjertelig velkomne. Vi har også et meget godt samarbeid med fotballen slik at det ikke er noe problem å være med på begge deler, sier trener Lene Dyrnes.

I forrige sesong deltok laget i kretsens aktivitets-serie for syv åringer.

– Da var det veldig få lag som deltok i aktivitets-serien slik at vi ikke spilte så veldig mange kamper, men vi klarte oss helt greit i de kampene vi spilte. Til årets sesong er det påmeldt langt flere lag så da blir det flere kamper og nye motstander som vi ikke vet nivået på. Uansett så gleder både trenere og spillere seg veldig til første runden som spilles nå til helgen, hvor en av motstanderne er Søgne, sier en optimistisk Lene Dyrnes.

Spillerne har vist stor fremgang i løpet av det året vi har holdt på.

– Selv om spillerne kun er åtte år så er de veldig flinke til å høre etter og være konsentrerte når det er trening og kamp. Vi er også i den heldige situasjonen at nesten alle vil stå i mål så der har vi ikke noe problem. Det bør også nevnes at flere av spillerne har fått veldig trøkk i skuddarmen i løpet av året som er gått, avslutter en fornøyd trener-duo.