Tradisjonen tro inviterte også i år Søgne handelsforening til påskeegg-jakt på Tangvall påskeaften. Ivrige barn ga seg til å lete etter påskeegg i butikkene. De som var så heldige at de fant et egg, fikk bytte det i et ekte kinderegg hos påskeharen.

Blant de heldige traff vi åtte år gamle Jonatan fra Figgjo. Han tilbringer påskeferien i hytta på Stølen.

– Det er ikke alle som er på fjellet, kommenterer påskeharen. Litt grov stemme hadde han, så Saga på to år våget seg ikke bort for et bilde sammen med påskeharen. Men påskeegg hadde hun funnet, så det ble et kinderegg også på henne. Saga er fra Sandnes, men tilbringer påska i hytte på Røsstad.

Blant de mer lokale, møtte vi åtte år gamle Benedicte fra Volleberg. Hun hadde kjøpt seg en flott hund for penger hun hadde fått fra mormor. Hunden ligner visst veldig på den ordentlige hunden de har hjemme. Av alt det Benedicte har gjort denne påska inngår både Danmarkstur og tur til Bortelid. Skigåing har det derimot ikke blitt noe av.

– Jeg er ikke så veldig glad i å gå på ski, sier Benedicte.

Midt på Torvet står det et tog, og der traff vi Pernille og Lucas fra Århus i Danmark. De lekte med Tiril, Emma og Ella Sofie fra Søgne. Alle så ut til å nyte den flotte, men kalde påskelørdagen, eller påskeaften om du vil.