Gerda og Vokando er videre i Noske talenter. Det bstemte juryen i kveldens Norske talenter på tV2. Spenningen stiger mot semifinalen,

Fredag kveld fikk vi se den utflyttede finslendingen Gerda Merete Sørli Brechan synge lead sammen med gruppen Vokando på Norske Talenter på TV2. Gruppen kom gjennom nåløyet ved forrige utvelgelse, nå er spenningen om dommerne fortsatt liker det de fremfører. Hvis sangen faller i smak vil Sørli Brechan og Vokando gå videre til semifinalen.

Sørli Brechan er datter til Målfrid og Kjell Gustav Sørli og vokste opp på gården Hasø i Finsland. Les mer om gruppen hun synger i her.

På hytta i Finsland

Sørli Brechman er nå på hytta i Finsland og slapper av litt før det blir direktesending 13. april. – Jeg synes dette er kjempemorsomt og vi er i full gang med å forberede oss til semifinalen 13. april. Da er vi avhengig av å få veldig mange stemmer fra seerne for å gå videre, så vi girer opp med enda mer koreografi på scenen og full trøkk på all vokal. Alt må stemme ettersom hele innslaget vil sendes direkte og ikke klippes ned til en kort snutt slik det ble gjort i denne runden. Fremføringen denne runden kan sees i sin helhet på TV2 sin nettside. Jeg håper mange vil heie på oss og sende massevis av stemmer i vår retning 13. april. Det hadde vært kjempegøy å gå videre til finalen. Jeg kjenner at jeg grugleder meg til å synge på direkte TV, men gleder meg mest, skriver hun til bsnett og ønsker alle en god påske.

Oppdatert 1230 lørdag 24. mars