Olav Grendstad overtar etter Knut Walle på Skolehuset i Ny-Hellesund og skriver på Udhavn teater sin facebook side følgende melding:

Hei, alle følgere av Udhavn Teater,

Det er Olav Grendstad som har skrevet det du leser nå. Det er jeg som har overtatt etter Knut Walle her i skolehuset i Ny-Hellesund, hvor jeg nå sitter. Han spurte om jeg ville overta etter ham. Det var en ære å bli spurt, og det er med stor ydmykhet jeg gjør dette.

Det som Knut Walle og hans medhjelpere har skapt her i skolehuset de siste 15 årene er helt unikt, og jeg vil etter beste evne forsøke å videreutvikle konseptet, på min måte.

Jeg er en helt annen type enn Knut. Han er en klassisk, utrolig dyktig skuespiller, som bare ved å stå på scenen uten å gjøre noe som helst, kunne skape teater. For meg og skolehuset i Ny-Hellesund er han en levende legende, som snart skal få sitt portrett hengende opp i gangen her.

Og hvem er så jeg? Tja, det er ikke så lett å forklare kort for utenforstående, men jeg har jobbet profesjonelt som komiker, instruktør m.m. i ca 20 år. Jeg jobber mest på egen hånd, og gjør som regel alt sjøl, og noen har kanskje hørt om Dagny fra Lund Kristelige Mopedklubb, han som har gått heile fylkesgrensa, eller han som kjempa mot parkeringshus under torvet. Dette er merkelapper som henger på, men jeg skal jo prøve å utvikle meg videre her ute i havgapet, og jeg jobber mest i en mix av humor, samfunn og politikk.

Navnet «Udhavn Teater» tilhører Knut, så denne sida kommer snart til å skifte navn. Hva det blir til vet jeg ikke ennå, men det jeg kan si foreløpig er at det blir en liten barne/familie-forestilling i løpet av våren, at det blir forestilling for voksne til sommeren i god tradisjon, og at det også er mulig å komme og se ulike ting på bestilling, og etter nærmere avtale. Regner også med at kollegaer av meg kommer innom på gjestespill i ny og ne. Dette er i alle fall planen så langt, så får vi se åssen det går, og det skal vel gå på et vis, så lenge rutebåten går.

Må benytte anledninga til å takke Ingrid Juell Moe for at ho har fått til denne FB-sida, i tillegg til alt det andre ho har gjort for teateret opp igjennom, og det er ikke akkurat lite, og for det fortjener hun en stor takk som er vanskelig å formulere i en fb-status. Mannen Peder Johan henger ikke så langt etter han heller, som skolehusets administrative og praktiske pedell.

Jeg har altså flytta ut hit, og det kommer til å være en slags aktivitet her heile året, litt avhengig av etterspørsel og hva jeg kommer til å finne på. Jeg har også drevet barneteater i 11 år, og på det nåværende profilbilde ser dere min yngste skuespillerdatter balansere på hånda mi for noen år siden, slik som jeg i øyeblikket på sett og vis balanserer på hånda til Knut Walle, før jeg ikke bokstavelig talt går videre på egen hånd.

Og med vedlagte bilder skulle presentasjonen av meg være forholdsvis fullført i denne omgang, og da ønsker jeg alle følgere velkommen til nye tider.