Stygg kjøring

Folk kjører gris området Nodelandshallen, Rismyr. Det ble meldt om mye råkjøring natt til lørdag. Det kom også et smell, og man lurer også på om det ble skutt dynamitt.

– Vi har funnet et stort hull på vei opp mot Nodelandsheia, det tyder på at her har vært brukt kraftige saker. Vi er svært interessert i tips i saken, sier overpolitibetjent Jan Ove Thorsen.

Mopedherjing

Natt til lørdag ble det også gitt beskjed om rånekjøring i Leireveien. Her var det tre-fire mopeder som kjørte stygt like over midnatt natt til lørdag. Naboer var bekymret og meldte fra om saken til politiet.

Innbrudd

Ti på seks lørdag morgen gikk innbruddsalarmen på Langenes skole. En rute var blitt knust, men man er ikke sikker på om det er blitt stjålet noe. Også Tunballen skole fikk ubudne gjester denne helgen. Klokken 0730 brøt noen opp et vindu. Her er det foreløpig uavklart hva som er stjålet, men det skal ha blitt tatt noen medisiner fra et medisinskap, sannsynligvis Paracet.

Kjørte uten å betale

En BMW kom til Søgne Bilservice AS i Lundeveien søndag kl 1438. BMW og sjåfør forsvant fra stedet etter å ha fylt for noen hundre i bensin, uten å gjøre opp for seg.