– Det har snødd og blåst mye i natt, så vi har i morgentimene tirsdag alt av mannskaper ute for å holde E 39 åpen for trafikk. Det er så langt ikke meldt om problemer, men jeg må be folk kjøre etter forholdene, sier trafikkoperatør Tove Sunde ved Statens vegvesen klokken 06 tirsdag.

Ifølge politiets operasjonssentral er det foreløpig ikke meldt om trafikale problemer i distriktet.

— Ingen meldinger om problemer så langt, men nå våkner jo snart folk og skal ut på veiene så da kan det nok forventes at det kommer noe etterhvert. Det har snødd godt, men vi får håpe det går greit og at folk kjører forsiktig, sier operasjonslederen tidlig tirsdag morgen.

Alt av mannskaper ute

Vaktsjef for brøytingen i Mandal, Oddvard Hageland, forteller at Mandal kommune har alt av tilgjengelige brøytemannskaper ute.

— Det er kommet godt med snø, så vi har kjørt siden klokken 04 i natt med alt vi har av kontraktører og vi kjører selv for full styrke for å gjøre veiene framkommelige når folk nå snart våkner. Vi har nok ikke rukket rundt overalt ennå, men vi jobber så godt vi kan. Det er en nokså grei snø å fjerne, så jeg håper ikke folk får de store problemene med å komme seg fram. Ingen har hvertfall klaget så langt, sier han til Lindesnes klokken 06.30. Er det problemer med framkommeligheten på veien der du befinner deg? Ring oss på 91700100 og send oss gjerne MMS eller bilde på mail redaksjon@l-a.no.