Adrian Gjervoldstad 11 år- Spilt fotball i 3 år- Ronaldo- Spille for Real Madrid Foto: Frank Solås
Jostein Slotte 12 år- Spilt i 6 år- Mbappe- Bli en god spiller Foto: Frank Solås
Thomas Drange 14 år- Vært med i 3 år- Lacazette- Ha det gøy med fotballen Foto: Frank Solås

Lagleder for guttene er Gunstein Theland som har hjelp fra ungguttene Sondre Spikkeland, Christian Sørli og Vetle Theland til å gjennomføre treninger og kamper. – I årets sesong så har vi med 12 spillere fra tre årsklasser som gjør at vi kan stille et lag som spiller syver-fotball i 13 årsklassen. Vi er veldig fornøyde med at vi kan oppretthold i fotballtilbud til denne aldersgruppen fra Finsland. Hva som skjer etter denne sesongen har vi ikke tatt stilling til foreløpig. Laget kan bli opprettholdt som nå, hvis det blir lagt ned så vil alternativet være spill for Greipstad, sier lagleder Gunstein Theland.

Unge trenere

For å få kabalen til å gå opp så har laget vært så heldige å få hjelp fra tre unggutter som hjelper til både med trening og kampavvikling. – Vi er veldig heldige som har muligheten til å benytte oss av disse ungdommene, uten denne hjelpen så hadde det vært vanskelig og fått det til å fungere tilfredsstillende. Vi trener to ganger i uka, hvor den ene treningen er straks etter at skoledagen er ferdig, slik at spillerne ikke går hjem før trening. I vinter har denne treningen foregått inne i Finslandshallen. Dette er en ordning som spillerne har vært veldig godt fornøyd med, kommenterer Gunstein Theland.

Godt miljø

Selv om laget består av spillere fra flere forskjellige årsklasser, så er det et veldig godt miljø i laget. – Det er viktig for oss at alle er med og blir sett, det føler jeg at vi har lykkes med. Når det gjelder det sportslige så har laget fått en god start på årets sesong ettersom laget har vunnet sine to første seriekamper med mange mål. Utenom seriespill så prøver vi stille på et par turneringer i sommer, hvor Lindesnes Cup i august er en turnering som frister å delta i, avslutter Gunstein Theland.