Syngende damer fra Mandal trenger ny dirigent!Vox Humana, byens eneste damekor innenfor sjangeren jazz/barbershop, mister nå vår egen Mette Modahl. Hun har dirigert oss i nesten 30 år. Vi håper at noen vil ta utfordringen og bli vår nye musikalske leder. Vi vet at det er et aktivt kormiljø i vestfylket, og vi håper vi kan finne hjelp.

Kom og hør oss på Kulturfabrikken i Mandal lørdag 17.september kl. 17.Da har vi avslutningskonsert for Mette Modahl - og kanskje blir det også Vox Humanas siste konsert? Vi tror Mandal blir litt fattigere hvis dette koret legges ned.

Vox Humana er et damekor med rundt 20 medlemmer. Koret ble stiftet på slutten av 1970-tallet rundt jazzpianisten Ulv Molaug i Malmø Riverside Jazzband i Mandal, og Ulv arrangerte og akkompagnerte et spenstig repertoar for oss fram til sin død i 2005. Flere av Ulvs arrangementer er samlet i et eget notehefte, som vi dykker ned i fra tid til annen. Under Mette Modahls dyktige ledelse har vi imidlertid videreført, utviklet og utvidet det litt utradisjonelle sangvalget innen sjangeren jazz, pop og barbershop både med og uten akkompagnement.Men koret er stadig kjent for tette klanger og stor spennvidde i stemmene.Vi har arrangert flere større konserter/kabareter gjennom tidene, men er også glad i både mindre og mer uformelle opptredener, å synge på oppfordring eller sammen med andre kor.

Kjenner du en potensiell dirigent som burde utfordres, eller er du den som vil ta imot utfordringen? Ikke nøl med å ta kontakt med korets leder Ellen Eskeland tlf.: 911 80 127