Navn: Siri Heimdal Knudsen

Alder: 14 år, snart 15

Bor: Høllen/Søgne

Yrke: Aktiv i politikken i tillegg som jeg besøker en mann på et gamlehjem to ganger i uka.Medlem av ungdommenesfylkesting og ungdommenesfylkesutvalg.

Aktuell med: Ny leder av Søgne barne og ungdomsråd

1: Hva gjorde at du ønsket å bli med i Søgne barne og ungdomsråd?

Jeg ble valgt inn i SBUR i syvende klasse. Jeg stilte til valg på grunn av at jeg synes det var veldig spennende dette med politikk. Først ble jeg bare med for å se om dette var noe for meg i syvende klasse. Og jeg fant fort ut av at jeg likte det.

2: Hva brenner du for?

Jeg synes det er veldig viktig med utdanning. Dette er et ekstremt viktig tema og det brenner jeg veldig for. I tillegg har jeg fokusert mye på FN’s bærekraftsmålene. Dette er noen som er veldig stort tema per dags dato. Det brenner jeg for og jobber mye med i ungdommenesfylkesutvalg.

3: Hva gjør du i fritiden?

På fritiden min har jeg en del å gjøre. Jeg er aktiv i politikken. Og med det kommer det en del møter som jeg i tillegg må forbrede meg på. I løpet av en måned er jeg på cirka syv møter. Både med ungdommer og voksne. I tillegg besøker jeg en mann på et gamlehjem to ganger i uken. Jeg synes det er supergøy og hyggelig. Jeg er også med å spiller bingo på omsorgssenteret siste tirsdag i måneden.

4: Hva ser du på TV?

Jeg ser ikke så mye på TV, men når jeg først ser på noe er det enten dokumentarer med pappa, nyheter eller YouTube. Da liker jeg å se på James Charles.

5: Hva er det få vet om deg?

Det er ikke mange som vet at spiller bingo på omsorgssenteret.