Politiloggen Agder: Flere voldshendelser

Tre voldshendelser og en leteaksjon natt til lørdag.

LILLESAND, kl. 23.50: Politiet har rykket ut til Lillesand etter melding om voldshendelse. En person kjørt sykehus i ambulanse for undersøkelse og behandling. Politiet har kontroll på gjerningspersonen. Sak opprettes og etterforskes videre.

ARENDAL, kl. 01.10: Politiet rykket ut til bedrift på Hisøya etter melding om utløst innbruddsalarm. Det er avdekket skader på et vindu, men ingenting tyder på at det har vært personer inne. Kan fremstå som et skadeverk.

ARENDAL, kl. 02.30: Nødetatene har rykket ut til østre del av Tromøya etter melding om person som er savnet etter krabbefiske. Vedkommende skal ha dykket etter disse, uavklart hva som kan ha skjedd. Søk er i ferd med å bli iverksatt. Klokken 08.44 melder politiet at mannen er funnet i god behold på land.

ARENDAL, kl. 03.20: Politiet har pågrepet en mann i sentrum som mistenkes for å ha brutt seg inn i en bolig og utøvd vold mot en kvinne som bodde der. Hun ble sjekket av ambulanse på stedet, men ble ikke tatt med for videre behandling. Sak opprettes og etterforskes videre.

KRISTIANSAND, kl. 03.52. Politiet har sammen med ambulanse rykket ut til privat adresse i Vågsbygd etter melding om voldshendelse. En person er kjørt til sykehus med uavklarte skader. Politiet har kontroll på en person som mistenkes for å ha utøvd vold.

Les hele saken med abonnement