Eirik Odinsen (16) og Jo Vegard Molvik (15) spiller på AK og er de eneste guttene fra Søgne som er med i Bringserien i håndball. Denne helga har de spilt den første av fire runder i serien. Den ble spilt på hjemmebane. De resterende rundene vil være på bortebane.

Lørdag spilte de kamp mot Ranheim og vant. Den andre kampen tapte de så vidt med ett mål mot HK 73. Søndag spilte de mot Asker og tapte.

Guttene er optimistiske angående de kommende rundene, men innser også at det vil bli utforderende.

- Vi har unnagjort de to beste lagene i vår pulje nå. Motstanden kan bli litt lettere. Men det er ingen svake lag og det må være tenning, sier Eirik Odinsen som spiller venstrekant.

- Det er spennende og utfordrende å spille i bringserien. Det er godt å komme seg ut av Sørlandsregionen og spille mot Oslo-lagene. Da ser man hvor man ligger på nasjonalt nivå, fortsetter Odinsen.

Målet til dem begge er å bli så gode i håndball som mulig.

- Men det er viktig å ha det gøy også, sier Vegard Molvik som spiller ett hakk over alderen sin. Han spiller både høyreback og høyreving.

Ikke håndballag for guttene i Søgne

- Det er ikke lag for gutter i Søgne. Det er nok lite interesse eller ikke nok rekruttering, sier de to talentene om hvorfor de må inn til byen for å spille håndball.

De har en klar oppfordring til gutter som bor i Søgne og som ønsker å spille håndball tiltross for at det ikke er noen lag i bygda.

- Hvis du liker å spille håndball og syns det er gøy, så anbefaler vi å finne deg et lag i byen. Det er verdt det og det tar bare 30 minutter å komme seg på trening, er guttene enige om.