Mandalshallen var fylt av ikke mindre enn 180 ungdom deltok på en stort datahappening i Mandalshallen i oktober 2002. Bak arrangementet stod Schnafs , som bestod av ti datafrelste gutter.
Espen Strømme (til venstre) og Pål Ruud var to av de ti guttene i Schnafs som sto bak det store datapartyet i Mandalshallen i 2002. De lover pokal til den personen som vinner i spillet Counterstrike.
Denne trioen var ansvarlig for datapartyet i Holum i mai 2005. der spill, filmer og musikk stod på menyen gjennom hele helgen. Fra venstre Atle Jacobsen (17), Tom Erik Larsen (17) og Rune Bjørkenes (16).
Lederne for datapartyet i Lindesneshallen i oktober 2001 som trakk deltakere fra hele fylket. Hans Arne Eikaas (t.v.) og Stein Arve Berge hadde ansvaret for at datidens største dataparty i Lindesneshallen går knirkefritt..
Kristian Torland (18) i sin dypeste søvn under datapartyet i Lindesneshallen i oktober 2001. De mest søvnige deltakerne kunne slenge seg ned på madrassene i hallen hvis øyelokkene blir tunge.
En gjeng femtenåringene hadde på dette tidspunktet vært i dette lokalet på Spiggeren i nesten to døgn da de deltok på dataparty på Spiggeren i Mandal i 2005. Øyvind Lie (f.v.), Jon Martin Jakobsen, Jahn Thomas Fidje, Oscar Løge, Filip Agni Horti og Sebastian Klev så ut til å trives godt foran datamaskinene.
Datanerdene på data partyt i Marnardal kjempet innbitt i skytespillet Counterstrike i mars 2003.Fra venstre: Knut Amund Leirkjær, Gøran Skaar, Vegard Øyslebø og Endre Ulstrup.
34 ungdommer på datapartyet på Mandal videregående skole i mai 2005.
Torgeir Solberg (17) var en av 34 ungdommer på datapartyet på Mandal videregående skole i mai 2005.
Full konsentrasjon i spillet Counterstrike under datapartyet i Marnarhallen i 2002. Vegard Aanensen (til venstre), Amaldus Nilsen og Anders Gogstad deltar på dataparty i Mandalshallen i høstferien.
Ikke alle maktet å holde øynene åpne to døgn i strekk under datahappeningen i Uranienborg i 2002. Men etter en liten høneblund var også denne dataentusiasten på plass foran skjermen igjen.
I oktober 2002 var dataparty i det gamle kommunehuset i Marnardal. Fra venstre Trond Ågedal Bue, fritidsleder Magnar Hellesøy, Kim Andre Ågedal, Jarl Lauvdal, Øyvind Auestad og Einar Lauvdal.
Sindre Lindland (14) og Thomas Netland (14) brukte helgen til å spille dataspill på Vonheim i Harkmark i april 2004.