Takket være Kai Tønnesland skal rallysjåfører gi bånn gass førstkommende søndag. Kai Tønnesland forteller at sprinten egentlig ikke var på kalenderen i år.

– Jeg tok meg litt vann over hodet, og sa at det skal vi nok få til. Med ufattelig stor hjelp fra egen familie, og familien Tofteland, Rune og Pål Kittelsen blir det rally. Nevnte Inga Marie Tofteland tok på seg de store skoene og ville være løpsleder. Dermed fikk vi faktisk kabalen til og gå opp, sier Tønnesland.

Første bil starter kl 1200. De aller fleste lokale stiller som enten sjåfør eller mannskap. Det har blitt et veldig populært arrangement som avslutning på sesongen.

– Publikum er selvfølgelig hjertelig velkommen. Vi som kjører skal nok klare å lage litt show, jeg er vel litt kjent for det, sier Tønnesland.

Første bil starter som sagt kl 12.00, så går det slag i slag utover med masse underholdnig båder for publikum og oss inni bilene. Vi i komiteen håper på et fint arrangement, og at både sjåfører/passasjerer og publikum får en fin dag på bil-løp.

Pål Try sier i mail til bsnett at Rallysprinten på Mjåvann er særdeles publikumsvennlig. Han lover også bånn gass.

– Dette er årets høydepunkt på asfalt og avslutning av rally sesongen 2017.10.17. Et tettpakket rally der utøverne er oppe i 200kmt. Det beste rallyet for publikum og se, ser bilene opptil flere ganger i løpet av en time, sier Try.

Hvem som er påmeldt kan du ser her

Try minner også om rallyvettregler for de som kommer for å se.