Så ikke rundkjøring

Natt til lørdag kjørte en bil rett over midtrabatten i rundkjøringen på E39 på Rosseland. Bilen fikk ødeleggelser, men ingen personskader. Det var en mann og en kvinne i bilen. Begge ble mistenkt for å være noe ruset, og fører av bilen hadde ikke gyldig førerkort. Begge ble tatt med til politistasjonen.

Trivdes ikke på Nodeland

En hund som hoppet av på Nodeland sist uke fant seg tydelig ikke til rette. Lørdag formiddag observerte konduktøren på toget fra Kristiansand til Stavanger at det hoppet på en brun hund på Nodeland og la seg til rette på et reservert sete med den største selvfølgelighet. Hunden oppførte seg pent. Da det gikk en historie om en hund som hadde hoppet av på Nodeland tidligere i uken, kontaktet konduktøren Rogaland politidistrikt i håp om at eieren skulle bli funnet. Så langt Budstikka erfarer er nå hund og eier vel forenet.

Fikk bot

Trass i advarsler og tilstedeværelse av både nattevakter og politi var det en 18 år gammel gutt som ikke klarte å motstå fristelsen av å drikke øl på nattbussen lørdag. Dette førte til en bot på kroner 3000.

– Han oppførte seg helt greit, men drakk øl noe alle burde være klar over fører til bot. Hvis han i tillegg hadde oppført seg dårlig kunne boten ha kommet opp i hele titusen, sier politioverbetjent Jan Ove Thorsen.

Stoppet igjen og igjen

Etter å ha stanset en kvinne flere ganger for å kjøre uten gyldig førerkort, nå senest søndag formiddag, ble kvinnen brakt inn for varetekstfengsling.

Skur brant ned

Et skur på Ramslandsveien brant ned i helgen. Man er usikker på hva som er årsaken. Det forårsaket ikke andre skader. Politiet etterforsker saken.

Grovt tyveri

På Kulia ble det stjålet bilradio og CD-spiller fra en bil. Tyveriet ble oppdaget ved 16-tiden søndag og meldt til politiet. Det var knust en rute for å komme inn i bilen.