Førstkommende torsdag (3. desember) kl. 19.00 går Marte Wulff og Charlotte Qvale på scenen i kultursalen på Søgne gamle prestegård. Med en fersk femmer på terningen i Fædrelandsvennen for sin nye plate har dette alle forutsetninger for å bli årets julekonsert, står det i en pressemelding fra leder av kulturavdelingen i Søgne, Pål Karsten Kristensen. Han skriver videre:

Julen 2014 slapp Marte Wulff og Charlotte Qvale sin egenkomponerte julesang "Vi feirer jul" med et ønske om å poengtere at selv om julen i dag betyr forskjellige ting for ulike mennesker, så angår grunnbudskapet oss alle: Nestekjærlighet, raushet, åpenhet. De ville være ærlige i sin tilnærming, og skrev en tekst de kunne stå hundre prosent inne for. Låta forholder seg til verden slik den er i dag, og til julens rolle i denne. De ønsket å bidra i julemylderet med en sang som henvender seg til alle - ikke bare de kristne - men som likevel har en dypere mening enn "På låven sitter nissen".

Låten ble blant annet A-listet på NRK P1 og oppnådde massiv oppmerksomhet i media grunnet budskapet, som enkelte feiltolket som antikristelig og kontroversielt.Noen få kritiserte, men langt flere roste låten og ønsket den varmt velkommen.

I år følger artistene opp med et julealbum som gis ut på Universal Music. "Vi feirer jul" er selvsagt med på albumet, i tillegg til et utvalg av de vakreste julesangene Marte og Charlotte kjenner. De har gjort musikken til sin egen, og fra november reiser de ut på turné med fullt band. Publikum kan vente seg både tradisjonelle og utradisjonelle julesanger i ny drakt, og i følge Fædrelandsvennens strålende anmeldelse av fjorårets julekonsert på Søgne gamle prestegård har de tilhørende noe å se frem til.