I tre uker har nominasjonsrunden til "Årets navn i Songdalen 2018" vært åpen. Nominasjonen har foregått på bsnett.no og hele 10 kandidater er nominert.

De 10 kandidatene som er nominert vil nå gå videre til første avstemmingsrunde. Avstemmingen vil være åpen fra onsdag 20. mars klokken 15.00 til mandag 08. april klokken 15.00. Da stenges avstemmingen. Det er en jury som bestemmer hvem av de tre med flest stemmer som blir Årets navn i Songdalen 2018.

Selve prisen for årets navn deles ut på 17. mai.

De nominerte er:

Her er listen over de nominerte:

Knut Mørk – Gjør mye dugnadsarbeid som en merker lite, men som betyr mye.

Johnny Greibesland – Vært ordfører i en årrekke og en god representant for bygda.

Casper Kuhlmann Kristensen – Nasjonal publisitet til et bredt spekter av Norges befolkning - og det i beste sendetid!

Otto Wilberg Eriksen – For å være iniativtaker til opprustning av Haugenparken og drivkart for gratiskonsertene med Norges beste artister i parken.

Gaute Heivoll – Gitt ut boka om 68 forrædere som gir mye lokal kunnskap selv om det er en roman.

Marianne Grødum – Tok initiativ til å starte en ny happening i bygda, Kulturuke. Marianne som har jobbet i kulturskolen siden oppstarten i kommunen engasjerte alle spekter og sjangre vi har å by på. Det ble lagt ned mye arbeid og det hele var på frivillig basis.

Haydomsfarmens venner fra Greipstad – Gjort noe ekstra for å hjelpe andre

Espen Halvorsen – Elveeierlaget Sygna, har gjort og utører en fremragende og tung jobb angående natur og miljø i området langs Sygna. Bygdene Songdalen og Søgne sin hovepulsåre. Elva er med å framskaffe godt miljø i berørte kommuner.

Åshild Katrine Finsådal – Har jobba på Finsland landhandel "så lenge folk kan huske". Hun er i sitt 81.år, men har full kontroll på butikken. Alltid hyggelig og høflig. Var for noen år tilbake idrettslagets ildsjel innen håndballen i Finsland.

Vidar Finsådal – For å ha gjort en kjempeinnsats for trivselen i Finsland