– Gårdsutsalget, som har vært en del av konseptet, blir flyttet fra Salemsveien til Gave & Interiørhuset på Tangvall, forteller Trine Lohne.

– Produksjonen vil kreve større plass, og vi leter etter lokaler som vil gi mer effektiv produksjon, og som vil tilfredsstille etterspørselen av våre varer, sier hun og legger til at de har en leieavtale på gården som går ut i mars 2016. Produksjonen vil gå for fullt frem til da.

– Vi fortsetter fram til nye lokaler er på plass, og de kan gjerne fortsatt være i Søgne sier Trine Lohne, som ikke per dags dato vet hvor.

Trine på gården har allerede avtale med delikatessebutikken ”Gutta på haugen” i Oslo, en stor butikk på St. Hanshaugen.

– Produktene distribueres gjennom Matcompaniet, en grossist som har lager i Oslo og Stavanger og leverer til restauranter og delikatessebutikker i hele Norge, sier hun og nevner Bodø, Tromsø, Stavanger og Bergen, i tillegg til Oslo som eksempler.

– Leter dere etter lokaler i Søgne?

– Vi har ikke noe klart enda, men siden vi fremdeles skal hente råvarene i Søgne og samarbeide med bøndene her, ville det selvfølgelig vært en fordel, sier Trine Lohne, som presiserer at Søgne fremdeles skal holdes på matkartet.

Når volumet øker, blir etterspørselen større, og bøndene må øke produksjonen.

Det blir positive ringvirkninger for alle, sier matgründer Trine Lohne.