Minst 127 drept i parisisk blodbad, skriver Fædrelandsvennen etter terroren i Paris.

En av dem som befinner seg i det aktuelle området er 21 år gamle Ida Helen Gøytil. Hun studerer Art Direction på tredje året, og har nå et halvt år i Paris for å gjøre ferdig sin bachelor.

– Vi hadde mye kontakt i natt. Hun er i god behold, forteller hennes mor, Turid Berntsen Gøytil, som bor på Svartjønnheia. Foreløpig har Ida Helen og de andre studentene fått beskjed om å holde seg inne til annen beskjed blir gitt.

IdaHelenGøytilharsendtossbildersamtfølgendemailfraParislørdag14. november:

Jeg har vært trygg og i god behold under hele angrepet. Har vært hjemme alene i leiligheten min som ligger i det 18 arrindorsment, et godt stykke unna åstedet for denne forferdelige terrorhandlingen. Jeg har fulgt med på direktesendingene, og facebook, og er veldig takknemelig over den nye funksjonen nettstedet laget i går som ga oss oversikt over hvem som var i god behold siden jeg har ikke har mobil. Jeg venter fortsatt på svar fra én av venninnene mine, og krysser alt jeg har av fingrer og tær for at hun har det bra. Ser også mange franskmenn som bruker hashtaggen #PorteOuverte på twitter, facebook og andre sosiale medier for å tilby husly til de som skulle trenge det. Det har vært helt surrealistisk å følge med på dette og vite at dette pågår nå, i byen man befinner seg i, og se grusomme bilder fra gater man har spasert i tidligere samme dag. Området jeg bor i pleier vanligvis å være ganske bråkete, men nå er det uvanlig stille her. Hele Frankrike er i sjokk, og alle tankene mine går ut til ofrene og de pårørende.