Toyotabanen, 4. divisjon fotball herrer. Søgne - Jerv (1 - 0).

Etter en jevnspilt og sjansefattig første omgang tok hjemmelaget ledelsen etter et drøyt kvarter da midtbanesliteren Ole Asbjørn Liland scoret det som skulle vise seg å bli kampens eneste nettkjenning. I en første omgang som ble preget av mye vind, var Søgne et hakk bedre enn motstanderen og kunne gå til pause med en fortjent 1 – 0 ledelse.

Tre skudd i metallet

Selv om vinden løyet i andre omgang ble det ikke noe bedring i spillet og det var faktisk bortelaget som var nærmest scoring. I løpet av en ti minutters periode mot slutten av omgangen smalt det hele tre ganger i metallet bak Søgnes gode målvakt Jesper Andersen.

For hjemmelagets del ble det med et par store sjanse, hvor en Morten Dalene heading strøk like utenfor stolpen. Med denne seieren holder Søgne fortsatt liv i opprykkhåpet, fire poeng bak Express når tre seriekamper gjenstår.

Kaldt på sidelinjen: For trenerne Svein Enersen og Thor Jostein Dyrnes var det seieren som varmet mest i det kalde været. Foto: Frank Solås