I starten av kampen så det ut til at hjemmelaget ikke var klare for kamp, spesielt i forsvar. Selv om Karianne Barøy på streken scoret på det meste så var bortelaget foran imålprotokollen helt til 12 spilte minutter, da resultattavla viste 6 – 7.

To kjappe scoringer fra hjemmelaget gjorde at de et minutt sener var i ledelsen med 8 – 7. Derfra og ut økte Søgne ledelsen jevnt og trutt og lagene gikk til pause med hjemme-ledelse 22 – 16.

Charlotte Markham var sikkerheten selv fra straffemarket. Foto: Frank Solås

Vant også andre omgang med seks mål

I begynnelsen av andre omgang fortsatt Karianne Barøy å score på det meste fra sin strekposisjon samtidig som Charlotte Markham var sikkerheten selv fra straffemerke.

Midtveis i omgangen stod det 34 – 23 i hejmmelagets favør og trener Bjørn Hagen benyttet muligheten til å gi spilletid flere av de yngre spillerne. Disse klarte seg også bra, og viser at søgne har en bred og god stall i årets sesong.

Tilslutt endte kampen med hjemmeseier 42 – 12 som gjøre at Søgne-damene nå har 7 seiere på rad og laget ligger nå på andre plass på tabellen. De er nå et poeng bak Sola 2 som har spilt to kamper mere en Søgne.

Hele 10 spillere noterte seg i mål protokollen. Flest scoret Karianne Barøy og Charlotte Markam med 10 fulltreffere.

Med høy temperatur og tempo i kampen måtte dommerduoen Håvard Nilsen og Endre Reber måtte tørke svetten flere ganger undre kampen. Foto: Frank Solås
Sandnes-målvakten Tonje Nilsen var like blid selv om målene rant inn. Foto: Frank Solås