Etter en tam og jevnspilt første omgang var det ingen tvil om hvem som var best i andre omgang da Søgne møtte Sørfjell i Tinntjønhallen lørdag kveld. Til pause ledet hjemmelaget 11 – 10 mye takket være Christine H. Larsen som i scoret hele sju mål før fløyta gikk for halv-tid.

I andre omgang var det klasseforskjell på lagene. En god Celine Tolfsen i mål kombinert med godt forsvarsspill gav hjemmelaget masse kontringer som de utnyttet meget bra. Midtveis i andre omgang var kampen avgjort da hjemmelaget var oppe i en åttemåls ledelse og tilslutt kunne de unge Søgne-spillerne juble for seier 28 -17.

Av mange spillere som var gode i andre omgang trekker vi frem målvakt Celine Tolfsen og strekspiller Malin Danielsen som de beste. Med denne seieren har laget heng på serieleder Farsund 2. – Vi satser helt klart på å vinne serien selv om vi stiller med et ungt lag. Skulle vi toppe tabellen ved sesongslutt må vi først sjekke ut hvem som blir med i neste sesong før vi eventuelt takker ja til spill i 3. divisjon, sier trenerduoen Egon Lerøy og Frode Flatland.