MANDAL Klokken 01:38: Politiet har tatt hånd om bilfører som mistenkes for promillekjøring noe øst for sentrum. Blodprøve sikres på legevakten og sak opprettes.

LYNGDAL Klokken 00:30: UP har i kveld hatt fartskontroll på E39 ved Skolandsvannet. I 70-sonen fikk tretten bilførere forenklede forelegg, og høyeste hastighet ble målt til 105 km/t.

ARENDAL Klokken 01:30: Politiet rykker ut til Stoa etter melding om slagsmål i en rundkjøring. Politiet fikk kontroll på stedet og undersøkte hva som hadde skjedd . Personene ble sendt i hver sin retning og det ble ingen anmeldelse.

ARENDAL Klokken 02:12: Ung kvinne anmeldes for urinering på offentlig sted i sentrum.

BYGLAND Klokken 02:30: Politiet har sammen med UP avholdt promillekontroll på RV9 Byglandsfjord. Elleve bilførere kontrollert, ingen utslag.

GJERSTAD Klokken 02:13: En mann er bortvist fra Brokelandsheia etter på ha utført skadeverk og oppført seg aggressivt inne på bensinstasjon. Mannen blir anmeldt for dette.

KRISTIANSAND Klokken 02:20: Ung og sint mann innbringes fra sentrum til arresten etter å ha nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet. Mannen blir anmeldt for dette.

FARSUND Klokken 02:45: Ung mann forsøkt bortvist fra utested i sentrum. Mannen ville ikke etterkomme pålegget, og oppførte seg i tillegg vanskelig. Han blir pågrepet og kjørt til arrest. Mannen anmeldes også for dette.

KRISTIANSAND Klokken 04:39: Politiet har stanset en bilfører i Kvadraturen som ikke har gyldig førerkort. Føreren anmeldes for dette.

AGDER Klokken 06:30: Politiet har i natt mottatt en rekke klager på feststøy og høy musikk fra flere steder i Agder. Noen av disse har vi klart å håndtere, men dessverre kunne vi ikke prioritere alle.