SØGNE, kl 00.31: Politiet fikk først melding om at en trailerhenger hadde veltet på E 39 retning vest, og at hengeren sperret veien. Politiet dro til stedet og Vegtrafikksentralen ble varslet. Et kjørefelt var åpent for trafikk og politiet dirigerte trafikken manuelt. Det viste seg senere at hengeren ikke hadde veltet, men likevel påført skade på autovern og trafikkskilt. Like før klokken 02 var veien åpen igjen, og lasten som hadde falt ut ble ryddet i løpet av natten. Hendelsen medførte ingen personskade. Sak er opprettet på forholdet.

MANDAL, kl 01.10: Politipatrulje stanset fører av personbil. Føreren fremstod som ruset, og ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve. Sjåførens førerkort ble beslaglagt av politiet, som oppretter sak på forholdet.

LINDESNES, kl 03.45: Politiet fikk melding om om mulig tyveri av en båt ved Lillehavn. En bil med henger og den stjålne båten, en GH 14 med 25 hk Yamaha-motor, ble stanset av politiet på Reme. To personer ble pågrepet. Føreren av bilen var ruspåvirket, og ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve. Sak opprettes.