Søgne fotballklubb har klart å lokke den tidligere Liverpoolspilleren Jamie Carragher til Søgne og Sørlandet.

Dette melder klubben i en pressemelding. Spilleren som la opp i 2013 har stor stjerne blant fans av den røde klubben som en av spillerne med flest kamper. Han kommer til Søgne og har fotballskole 28. til 30. juni.

Søgne FKs styreleder Bernt Dag Ravnevand, som selv er fan av klubben, forklarer bakgrunnen for besøket slik:

– En av Liverpools FC’s største legender har opprettet en egen veldedig organisasjon som driver med arbeid for vanskeligstilte barn og unge rundt om i verden. Prosjektet hans - 23Foundation - har som mål å samle inn penger til ulike formål og på ulike måter. Et av prosjektene som gjør det er JamieCarragher SoccerSchool. En svært proft drevet fotballskole med høyt kvalifiserte akademitrenere reiser rundt i verden med skolen - og til sommeren ruller gjengen fra Liverpool inn i Lyngdal og Søgne. Jamie Carragher har ikke alltid anledning til å komme selv, men han har meldt sin ankomst til Sørlandsperlene og gleder seg stort til å formidle sin kompetanse til små og store fotballspillere, skriver Ravnevand.

Skolen i Søgne starter altså 28. juni og det blir tre dager med mye fotball og moro på Søgne Stadion. Før besøket i Søgne er han i Lyngdal.

– Vi håper på fullt hus og jenter og gutter er veldig velkomne til å delta. Alle deltakere får egen tskjorte, shorts, strømper, ball og diplom - det er også egen keeperklasse. Dersom man melder seg på før 31. mars får koster det kr.1600,- som også inkluderer lunch alle dagene. Etter 31. mars er prisen kr. 1750, opplyser Ravnevand.

– Vi håper naturligvis at så mange som mulig av Sørlandets unge fotballspillere i aldersgruppene melder seg på - uansett hvilket lag man holder med i England. Opplevelsen og ikke minst den fotballfaglige læringen vil være stor uansett.

For mer informasjon og online påmelding her