Politiet er interessert i opplysninger fra personer som har oppholdt seg i området Brennåsen/Brennåsen senter/Hydro Texacostasjonene den 2. februar mellom kl 0000 og 0130. Bensinstasjonen ble ved 0100-tiden ranet av maskerte menn. Ranerne overrumplet ansatt som var alene på jobb da hun ordnet noe utenfor. Politiet har fortsatt ingen spor i saken, og er svært interessert i tips fra publikum.

Ranerne brukte en rød Peugeot 106, som ble satt fyr på utenfor Brennåsen senter. Det er sannsynlig at de har tatt seg videre i en annen bil derfra. Det kom i går inn melding om en stjålet hvit Golf med kjennemerke PN 83339. Bilen ble stjålet utenfor Gyli Plast på Lunde, men politiet har ingen holdepunkter for at det er noen sammenheng.

Ranerne som var maskerte hadde ikke våpen, men truet til seg pengene og telefonkort verbalt av den ansatte som var alene på jobb.

Bensinstasjonen var i morgentimene åpen og alt virket som vanlig. Den var kun stengt den tiden det tok politiet å sørge for tekniske spor. Daglig leder forteller til Budstikka.com at de har klare prosedyrer på å håndtere eventuelle ran, som ble fulgt i natt. Det er ti år siden sist bensinstasjonen ble ranet. Saken oppdateres.