Lørdag 3. september er det igjen klart for loppmarked i Nodelandshallen, arrangert av Lions Club Greipstad.

Dørene åpnes klokken 10.00. Tidligere år har det da allerede stått flere i kø. Det håper Trond Stupstad, aktivitetsleder i Lions Club Greipstad, at det blir i år også.

– Vi har fått veldig bra med lopper. Møbler, tøy, småting, og elektronikk. Det blir også salg av vafler, kake og pølser. Så blir det auksjon klokken 12.30, informerer Stupstad.

Han regner med en god inntekt til klubben, også i år.

– Klubben er 40 år i oktober. Dette er hovedinntekskilden vår. 50 prosent brukes til lokale tiltak. Resten går til nasjonale og internajonale tiltak. Ikke en krone går til administrasjonen, forklarer aktivitetslederen videre.

Hvor mye klubben kan få inn på markedet er vanskelig å anslå, men han håper de får inn mer enn 100.000 kroner. Hvilke lag og foreninger som får støtte i år, er enda ikke bestemt.

– Det fordeler vi i løpet av året. Det kommer inn søknader. Men så har vi noen, som håndballklubben i Greipstad, som gjør en god jobb, som vi har en treårsavtale med og vi gir årlige beløp. Men da gir de oss også litt praktisk hjelp, forklarer Stupstad.

Han oppfordrer også folk til å kjøpe lodd på dagligvarebutikkene i Songdalen, der man kan vinne en trillebår med mye godt oppi. Dette er i salg allerede fredag og trekningen tar sted lørdag etter auksjonen, klokken 13.30.